Vi finns där du vill träffa oss

Varje vecka rapporteras om butiker som stänger på grund av sviktande kundunderlag – till förmån för näthandeln. För oss är trenden den motsatta och med rasande fart öppnas allt fler bygg- och industrihandelsanläggningar.

Men samtidigt som det sker en expansion av fysiska anläggningar, satsar vi på smarta digitala lösningar. Personliga relationer är en avgörande del av vårt framgångsrecept och vare sig det är fysiskt eller digitalt vill vi finnas nära dig som kund.

smarta digitala tjänster hos derome direkt i telefon

Att kombinera fysiskt och digitalt ger nya möjligheter

Vår satsning på fysiska butiker och smarta digitala lösningar ska göra oss till branschens enklaste aktör att göra affärer med.

Vi har bland annat tagit fram en unik app där du får alla projekt, tidrapporter och produkter samlat och sammanställt automatiskt. Deromes Proffsapp ger en tydlig överblick av tider och kostnader i ett projekt.

En annan digital lösning - som blivit en succé – är möjligheten att snabbt beställa unika arbetskläder. Du väljer själv bland ditt företags olika modeller och beställer digitalt. Vi trycker och levererar oftast inom några få arbetsdagar. Vill du veta mer? Kontakta våra specialister på digitala tjänster.