Proffsappen

Med Deromes Proffsapp får du alla projekt, tidrapporter och produkter samlat och sammanställt automatiskt.

I appen kan du enkelt rapportera in tid och material och därefter sparas det i molnet, vilket gör att du kommer åt informationen när och var som helst. Med appen har du och ditt företag de bästa förutsättningarna för att jobba effektivt.

Boka en demo med mig

PUFF proffsapp.png   

All viktig information i fickan

Kunduppgifter, dokument, arbetsmoment, kontaktuppgifter eller övriga kommentarer visas enkelt via appen på telefon eller surfplatta. Du har även möjlighet att klarmarkera arbetsmoment, skriva kommentarer samt ladda upp före- och efterbilder för att dokumentera ett professionellt arbete. Detta kan visas för kunden om du vill.  

Deromes proffsapp på iphone ipad och dator

Bättre överblick med planeringsverktyget

Med kalenderfunktionen får du en bättre översikt på hur beläggningen ser ut framåt för företaget. Du planerar enkelt dina anställdas tid så att de alltid vet var och när de ska vara på olika arbetsplatser. De anställda kan se sina scheman smidigt i appen genom att klicka på kalender-ikonen. Du har även möjlighet att skriva ut eller mejla schemat. Kontakta supporten för att aktivera tjänsten. 

Gör som många andra, börja spara tid och pengar genom att använda Deromes Proffsapp!

Så här kommer du igång

Gå in i projektverktyget, klicka på "Registrera nytt företagskonto" och följ instruktionerna. Du kan också ringa supporten, så guidar vi dig eller boka in ett möte på plats med någon av våra säljare. 

Koppla proffsappen direkt till ditt affärssystem!

Koppla ditt Proffsapp-konto med din bokföring för att minska det administrativa arbetet ännu mer. Idag fungerar detta mot Visma eEkonomi och Fortnox.

Visma-eekonomi.png

Med en koppling mot Visma Ekonomi har du möjlighet att få över dina kundfakturor direkt in i din bokföring.

fortnox-logo.png
 

Med Fortnox kan du integrera mot Fakturering - för att få över dina kundfakturor automatiskt, Leverantörsfaktura - för att få dina leverantörsfakturor till dina projekt i Proffsappen och Lön - för att exportera dina tider från Derome Proffsapp. 

Support

Vår support finns här för dig om du behöver hjälp. Kontakta oss om du behöver få svar på frågor, har funderingar kring användningen eller annat som rör appen. 

Telefonsupport 010 - 15 15 066 (kl 9.00-17.00, lunchstängt 12.00-12.30)
E-post proffsapp@derome.se